Jobs/Internships


For more information, you can always contact us at studievereniging.etc@gmail.com


Jobs

Grid op Tekst

Het team Grip op Tekst is op zoek naar Nederlandstalige studenten met affiniteit voor taal om ons nakijkteam te versterken!
 
Grip op Tekst is een cursus begrijpend lezen voor kinderen uit groep 6-8. In deze cursus van 14 weken leren de kinderen in kleine groepjes de basis van begrijpend lezen, maar ook de Nederlandse spelling en grammatica. Wij zijn op zoek naar studenten die het huiswerk van de leerlingen kunnen nakijken.

Wat wij zoeken:

Een student met (near-)native beheersing van het Nederlands. Een secure werker die teksten makkelijk op spelfouten controleert en iemand die graag verantwoordelijkheid neemt en terugkomt op gemaakte afspraken.
 
Wat wij bieden:
Een professionele en stimulerende werkomgeving, flexibele werktijden, een deskundig, hecht team van taalexperts. Mogelijkheid om door te groeien. Het salaris is marktconform. Zowel werken op oproepbasis als in vaste dienst behoort tot de mogelijkheden.
 
Interesse of vragen? Stuur gerust een mailtje naar aster@gripoptekst.nl.
 

Buddy for new International Students

Dear students,

We are looking for student buddies for our incoming group of international students.

From the beginning of our new academic year in September 2019, we want to make sure these students will have a ‘soft landing’ in our department, particularly during the first few weeks of block 1. We would really like to give them the feeling that they are very welcome to join the ‘English Department community.

The idea is that you take a few students under your wing, that you show them around and that you’re there to answer questions. A staff member of the English Department will take care of the logistics.

For more information, visit asva.nl/en/buddyprogram/

If you are interested, please contact me at: r.vanderzwaard@uva.nl

Taalcentrum-VU 

Het Taalcentrum-VU verzorgt uiteenlopende communicatietrainingen: schrijf- en spreekvaardigheidstrainingen zoals Klantgericht e-mailen, Schrijven voor het web, Correct Nederlands en Beleid schrijven met impact. De meeste trainingen zijn blended, enkele zijn volledig online. En voor dat online gedeelte zoeken we een leergierige werkstudent die ons zo’n twee dagen per week kan ondersteunen bij het onderhouden en doorontwikkelen van ons platform.

Jouw taken:

 • Gebruikersaccounts aanmaken,
 • Cursusomgevingen verzorgen/bewerken/archiveren,
 • Support verlenen aan gebruikers,
 • Bestaande offline oefeningen in interactieve vorm zetten.

Jouw profiel:

 • Je hebt ervaring met websitebeheer/cms.
 • Je schrijft altijd in correct Nederlands.
 • Je bent nauwkeurig.
 • Het is een pre als je ervaring hebt met digitale media.
 • Ook is het een pre als je handig bent met online design.

Praktisch

 • Je werkt gemiddeld 16 uur per week. Dat hoeft niet in hele dagen.
 • De werktijden zijn in overleg (alles binnen kantooruren).
 • Je ontvangt een vergoeding op basis van je gewerkte uren.

Over het Taalcentrum

Het Taalcentrum-VU levert niet alleen trainingen, maar ook vertalingen en tekstredactie. Daarnaast bieden we specifieke taaldiensten zoals taaltoetsen, tekstbeoordeling en communicatieadvies. Wij hebben prachtige klanten. Het zijn organisaties en bedrijven voor wie taal en communicatie ertoe doen. Wij hebben banden met de Vrije Universiteit, maar opereren zelfstandig op de externe markt. Ons team: scherp, hardwerkend en betrokken.

Interesse of meer weten?

Stuur je sollicitatie naar mkranenburg(at)taalcentrum-vu.nl en gebruik in je onderwerpregel Sollicitatie werkstudent online leeromgeving, of gebruik onderstaand sollicitatieformulier. Reageer voor 15 februari. We hopen snel van je te horen! Heb je vragen, bel dan met Marijke Kranenburg, projectleider online leeromgeving, op nummer 020 598 6421.


Schoolkitchen

Bij Schoolkitchen zijn wij hard op zoek naar nieuwe studiebegeleiders en bijlesdocenten om ons team te komen versterken! Daarom zoeken wij ambitieuze studenten die het leuk vinden met middelbare scholieren te werken en tegelijkertijd met hun vakgebied bezig te zijn – alfa, klassieke talen, beta- en/of gammavakken. Je komt te werken in een jong, gemotiveerd en enthousiast team waarvoor ook geregeld borrels worden georganiseerd. Ook zit je dan in het centrum van Amsterdam en werk je flexibele tijden, zoveel of zo weinig als je wilt.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan het volgende op naar claar@schoolkitchen.nl:
– Eindcijferlijst van je middelbare school
– CV
– Korte motivatie waarin je vertelt wat je studeert, in welk jaar je zit en je ervaring met huiswerkbegeleiding/bijles.

Dan nodigen wij jou graag uit op gesprek!
Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, stuur ons dan gerust een mailtje op claar@schoolkitchen.nl. Wij kijken uit naar je sollicita


Publistat

Publistat is looking new editors. As editor, you keep track of and analyse the news for their clients. Working for publistat comes with many perks! Such as:

 • seriously enhancing your resume.
 • growth potential
 • the opportunity to work with high-end communicators and well-known brands.
 • and, drinks and laughs in our own Publistat bar with ping-pong table!

For more information, check out Publistat’s website.

 

Internships