Update: ETCETERA GOES BERLIN

In onze laatste nieuwsbrief hadden we het er al even over… wij hebben een verrassing voor jullie! Vraag voor het eerste weekend van februari 2013 maar vast vrij want Etcetera GOES BERLIN!

Wij zijn uitgenodigd door onze lieve vrienden van SES (Europese Studies) om mee te gaan naar Europa’s partyhoofdstad en om het allemaal nog leuker te maken gaat Sowieso (Duits) ook mee!

We zullen vertrekken op vrijdag 1 februari en terugkeren op zondag 3 februari. We gaan met de bus en verblijven in Berlijn in een hostel in Friedrichshain. Er is geen programma dus eenmaal daar kun je doen en laten wat je wilt en voor dit alles betaal je slechts ZESTIG euro (bus + accommodatie).

We hebben slechts TIEN plekken te vergeven dus beter ben je er snel bij als aanstaande MAANDAG 12 NOVEMBER om 10.00 uur ‘s ochtends de inschrijving opengaat op deze pagina.

De voorpret kan hier in elk geval alvast beginnen.

Update: vanmorgen om 10.00 uur ging de inschrijving open en binnen vier minuten zat het vol. Omdat de interesse voor deze reis niet alleen bij ons groot is maar ook bij SES, heeft SES een extra bus geboekt en krijgen wij nog NEGEN extra plaatsen. Je kunt je hier vandaag nog voor inschrijven: om 16.00 zal het formulier weer verschijnen op deze pagina.

Share this Post