BOOK SALE!

Beste (aankomende) leden,

We gaan al bijna weer beginnen op de UvA en daarom is het tijd voor de BOEKVERKOOP! Als lid van Etcetera krijg je een flinke korting op je studieboeken, namelijk 18%, dankzij onze samenwerking met boekhandel Athenaeum. Je kunt je boeken bestellen via onderstaande link en door de onderstaande stappen op te volgen. Je hebt tot 2 september de tijd om te bestellen en te betalen en je kunt de boeken dan 5 september in ons kantoor in het Bungehuis komen ophalen. Ben je nog geen lid? Geeft niks, klik op dezelfde link en geef aan dat je lid wilt worden, het lidmaatschapsgeld komt er dan automatisch bij. Lid worden kost 25 euro en je bent dan maar liefst 4 jaar lid.

Succes en aarzel niet ons te mailen als je vragen hebt (studievereniging.etc@gmail.com).

BOEKVERKOOP
1. Ga naar sv.athenaeum.nl
2. Kies voor Faculteit Geesteswetenschappen
3. Kies voor studievereniging ETCETERA
4. Kies je jaar
5. Kies semester 1
6. Geef aan of je al lid bent of dat je dat wilt worden
7. Selecteer de boeken die je wilt kopen en klik op BESTELLEN/RESERVEREN
8. Controleer je bestelling
9. Registreer of log in en reken af met iDEAL of credit card
10. Hou de Facebookpagina/de website/je e-mail in de gaten voor het exacte afhaaltijdstip van je boeken!