Study trip to Dublin!

Hey there awesome members!

Are you all ready to go to Dublin with us?

Not before you fill out this form you’re not! Please read it carefully and if you have any questions or problems please contact us and we’d be happy to help!

 

We hope you’re all excited, we definitely are!

Love, The Board.

[contact-form-7 id=”1400″ title=”Dublin sign up”]

Terms and Conditions

Artikel 1
Deze voorwaarden hebben betrekking op de overeenkomst van studievereniging Etcetera (hierna genoemd: Etcetera) met deelnemers of zijn wettelijke vertegenwoordiger/ouder (hierna: de deelnemer) voor de StudyTrip naar Dublin.

Artikel 2
De deelnemer ondertekent dit contract automatisch bij inschrijving.

Artikel 3
Deelnemer dient lid te zijn van Etcetera.

Artikel 4
De studytrip zal plaatsvinden van 27 Juni tot en met 1 juli 2016.

Artikel 5
Deelnemers dienen zich aan te melden via de website.
De overeenkomst met Etcetera komt tot stand bij aanmelding van de deelnemer. Aanmelding van de deelnemer is definitief na het aanmelden via de website, tenzij Etcetera anders heeft laten blijken. De aanbetaling van 150 euro completeert de inschrijving en is niet restitueerbaar.

Artikel 6
Aanmelding en deelname kan door Etcetera met opgaaf van redenen worden geweigerd, ook na aanmelding en bevestiging door Etcetera van deelname.

Artikel 7
Aanmelding verplicht de deelnemer te betalen.

Artikel 8
De deelnemer dient de volledige deelnamesom van 260, of iets meer met extra baggageruimte voor 30 mei te voldoen. Er worden hiervoor een of meerdere betalingsdeadlines gegeven, om in delen te kunnen betalen.
Indien de volledige kosten van de Studytrip niet voor voorgenoemde datum zijn voldaan kan deelname door Etcetera worden geweigerd.

Artikel 9
Bij annulering na 30 mei 2016 is de deelnemer Etcetera de volledige deelnamesom verschuldigd.

Artikel 10
De onkosten van de deelnemer betrekking hebbende op de studytrip, die niet expliciet gedragen worden door Etcetera, worden gedragen door de deelnemer zelf.

Artikel 11
Etcetera en haar bestuur zijn niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook.

Artikel 12
Etcetera en haar bestuur zijn niet aansprakelijk voor diefstal, beschadiging en/of zoekraken van eigendom. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigendom.

Share this Post